ВАЖНО:  Unibet не разполага с лиценз в България.

Unibet

Unibet е насочен главно към европейските пазари и обръща най-голямо внимание на футбола. Не приема нови регистрации от България, но старите клиенти все още могат да залагат, ако успеят да отворят сайта.

Unibet.com
Създаден:1997 г.
Лиценз:Малта
Приема българи:Не
Български език:Не
Бонус:15 EUR

Предимства

Unibet е сред наложилите се букмейкъри не само в Европа, но и по света, което го прави надежден и сигурен, когато става въпрос за парите ви.

Другото основно предимство е, че притежава една от най-добрите платформи за залагания на живо. Сайтът им е преведен на много езици, включително и на български, но след промените в Закона за хазарта, вследствие на което преустановяват приема на нови регистрации от България, страницата им спира да функционира на български език. Обслужването на клиенти също се извършва на няколко езика, но и тук българският вече не е сред тях.

Недостатъци

Сред основните недостатъци на букмейкъра са ниските лимити, които поставят на печелившите играчи и обслужването на клиенти, от което има какво още да се желае.

Коефициенти и пазари

Букмейкърът предлага богат избор от спортове и първенства, на които да залагате, но когато става въпрос за видове залози, има какво още да подобрят, особено при опциите за хендикап, като предлагат много малко възможности за азиатски хендикап. Фокусират се главно върху футбола и при тях ще намерите всички европейски първенства.

Лимитите им са доста ниски при по-малките първенства, докато при големите имате възможност да залагате по-сериозни суми. Коефициентите им са добри и са над средните при по-популярните събития, но за съжаление не може да се каже същото за по-малките лиги и не чак толкова популярните спортове, където ставките са ниски. При баскетбола например работят с марж на печалба от 10.4%, затова Unibet не са особено привлекателна опция, ако сте фен на залагането на този спорт.

Все пак понякога и тук може да намерите едни най- високите коефициенти, когато става въпрос за значими срещи от света на футбола и тениса. В обобщение можем да кажем, че що се отнася до коефициентите не са сред най- добрите, но поддържат добро средно ниво.

Обслужване на клиенти

Букмейкърът предлага чат на живо, имейл връзка и възможност за телефонно обаждане. В интерес на истината сме длъжни да отбележим, че доста се бавят когато трябва да ви отговорят чрез електронната поща.

На страницата им ще намерите и раздел с най-често задаваните въпроси, който може да ви бъде доста полезен, особено ако за сте начинаещ в залаганията или използвате за първи път сайта.

Като цяло можем да кажем, че обслужването на клиенти не е сред най- добрите им страни и има какво да се подобрява в таза област.

Залози на живо

Unibet има страхотна платформа за залагания на живо, която предлага голяма функционалност, но в същото време е лесна и удобна за ползване. Имате възможност и да следите спортните събития на живо.

Предлагат се разнообразни опции за залог на живо от различни спортове и първенства. Спокойно можем да кажем, че са сред лидерите в тази област. Личи си, че са вложени доста усилия и в разработването на услугата мобилно залагане.

Чрез мобилния си телефон можете да правите залози, да преглеждате статистиките и да следите резултатите на живо, както и да депозирате и теглите пари. Имате възможност също да направите залог и чрез SMS.

Сайт

Сайтът е добре направен, с хубави цветове и оформление, лесен е за ползване, въпреки богатата функционалност, която предлага, а страниците му се зареждат бързо. Имате възможност да филтрирате предстоящите събития по различни критерии – по време, по първенства и др. От дясната страна се показва фишът ви, където можете да видите събитията които сте избрали, потенциалната печалба и стойността на залога. Сайтът има и функция за търсене, която ви помага бързо и лесно да намерите залога, към който сте се насочили.

Юрисдикция

Unibet се регулира от властите на Малта. Те са една от новите компании на пазара, но вече са станали доста популярни, особено в скандинавските страни. Имат добра репутация в интернет и като цяло към тях няма сериозни оплаквания от клиенти.

Член са на Европейската хазартна асоциация (EGBA) и са сертифицирани от eCOGRA, организация, която се занимава с одитирането на онлайн букмейкъри. Два пъти са печелили награда за най-добър букмейкър на годината.

Unibet притежава лицензи и в редица други страни като Великобритания, Франция, Австралия и др.

Заключение

Unibet e солиден букмейкър, съществуващ от 1997 г. и акциите му се търгуват на Стокхолмската фондова бора. Можете да бъдете спокойни, ако сте решили да депозирате при тях. Той е подходящ както за начинаещи играчи, така и за опитни такива.

Добра опция са, ако залагате на големите първенства и по-популярните спортове, но отстъпват при по-малките пазари. Като добавим към това добрия им сайт и първокласната платформа за залози на живо, Unibet се превръща в добър избор, ако търсите удоволствието от залагането.

На други езици

Преглед на Unibet на други езици:

Comments are disabled