ВАЖНО:  Planetwin365 не приема регистрации от България!

Препоръчваме: Лицензирани букмейкъри

За Planetwin365

Planetwin365 е австрийски букмейкър, създаден през 2011 година и популярен най-вече в Италия. Не разполага с лиценз от ДКХ и не приема нови регистрации от България.

Опитайте някой от лицензираните букмейкъри, които приемат залози от България легално.

За кого е подходящ

Planetwin365 се радва на особена популярност сред любителите на комбинирани залози, за които има и специални бонуси.

Предимства

  • Обслужване на български и частично преведен сайт
  • Някои видове залози са достъпни само за потребителите на Planetwin365
  • Собствена покер-мрежа с преобладаващо слаби играчи

Недостатъци

  • Затруднения при отварянето на сайта от някои потребители

Бонуси

Planetwin365 не предлага бонус за нови клиенти, но има различни промоции за комбинирани залози, насочени към настоящите играчи:

  • 160% Бонус: Ще го получи всеки, който включи поне 4 събития в колонка, независимо с какъв коефициент. При 4 събития бонусът е 2% и се увеличава с добавянето на още събития, като може да достигне максималния размер от 160% при 30 събития.
  • Planet HAPPY HOUR Bonus: Към всеки множествен залог, направен в часовете между 10:00 и 11:00 и между 22:00 и 23:00 българско време се добавя още по-голям бонус, който варира от 3% за 3 събития до 165% за 30 събития във фиша.
  • Planet Mega Bonus: Този бонус отново е за множествени залози и е достъпен само по време на специални поводи през годината. Започва от 2% ако заложите само на 1 събитие и достига до 200% при добавянето на 30 събития в колонка.

Бонусите се добавят автоматично към талона на играчите и се изчисляват като се сметне процента от промоцията спрямо общия коефициент на колонката.

Mega Bonus в Planetwin365 Sport

Planetwin365 Mobile

Въпреки че не разполага с мобилно приложение за изтегляне, за разлика от повечето свои конкуренти на пазара, сайтът на Planet win 365 има напълно функционална мобилна версия, достъпна за всички видове устройства.

Planetwin365 Mobile се зарежда автоматично при отваряне на основния сайт от мобилно устройство.

Обслужване на клиенти

Служителите на отдела за обслужване на клиенти са на ваше разположение 24 часа в денонощието. Можете да се свържете с тях на български език чрез телефон +359 2 492 5926 или електронна поща support-bg@planetwin365.com. Отреагират бързо и са добре подготвени, така че ако имате нужда от помощ, не се колебайте да се обърнете към тях.

Тел:+359 2 492 5926
Ел. поща:support-bg@planetwin365.com
Чат:Да
Скайп:Planetwin365support
Адрес:Sks365 Group, Wilhelm-Greil-Str. 17, 6020 Innsbruck (Austria)

Покер

Извън основните си пазари, на които развива дейност като букмейкър и приема залози на спорт, Planetwin365 е познат най-вече като покер сайт. Компанията управлява собствена мрежа на име Hive, която привлича все повече активни играчи и в момента е сред 10-те най-големи в света. Поради ниското ниво на умения у основната част от тях – италианци, турци и други любители, мрежата Hive е златна мина за по-опитните играчи.

За компанията

Planetwin365 е платформа за спортни залагания, собственост на австрийската компания SKS365 Group GmbH. Чрез лиценза, издаден от Правителството на Тирол с номер Ila – 12003/4-09 (основен сайт в Австрия – planetwin365.at), букмейкърът функционира легално и на останалите европейски пазари, но е на път да придобие лиценз и в Италия, Испания, Сърбия и др. По-голямата част от потребителите му са от Италия, където има изградена мрежа от пунктове за залагане.

Блокиране

Оригиналният сайт на Planetwin365 е блокиран в България и въпреки че можете да отворите огледалния сайт през работещия линк, ви препоръчваме да не залагате в този букмейкър поради липсата на лиценз, но все пак можете да използвате възможността за вход за изтегляне на наличния баланс по сметките.

Други букмейкърски къщи

Планет Уин 365 не разполага с лиценз в България, но някои сайтове за залози вече придобиха такъв:

Поради сложната процедура и дългото чакане, не е ясно дали и Planetwin ще кандидатства за български лиценз, за да оперира легално на родния пазар. Букмейкърът държи незначителен дял от него и амбициите му са насочени към по-големи пазари като Италия, Испания и др.

Comments are disabled