ВАЖНО:   Еврошанс временно не работи 

Какво се случва с Еврошанс?

Лицензът на Еврошанс е отнет и в момента сайтът не работи и не приема залози. Посещавайте тази страница за да се информирате за актуалната ситуация.

Какво е Еврошанс?

Еврошанс (Eurochance) е игра с числа на компанията Евробет, подобна на Спорт Тото 2. Може да се играе с комбинации или без, като комбинациите увеличават вероятността за печалба.

Тегленията се осъществяват на всеки 5 минути, а печалбите могат да достигнат до 1 милион лева и зависят от залога на участника, умножен по коефициента.

Сайт

На сайта на Еврошанс може да се играе и онлайн, като сметката се зарежда с дебитна/кредитна карта, Easypay, ePay.bg или банков превод.

Можете да проследите тегленията на живо или ако сте закъснели, да проверите последните тиражи, включително и с търсене по дата и час. Другия вариант за проверка е като попълните номер на тегленето/тиража на вашия билет или числата, с които сте играли.

На разположение е и статистика с най-теглените числа, подробен раздел с информация и правила за това как се играе Еврошанс и страница с най-големите печалби.

Други игри на Евробет

Евробет (Eurobet) е българска компания, която освен на Еврошанс, е организатор и на игрите на късмета Лотомания, Покер шанс, Спортен шанс, „5 от 11“ и Лотария България. Играта „Бинго Милиони“ вече не се предлага.

Ако търсите английския букмейкър, също носещ името Евробет, който е собственост на Coral, той вече не съществува, с изключение на подразделението му в Италия.

Погрешни варианти на изписване: evroshans, evrosans, evro6ans, евро шанс, euroshans, ewroshans, evrowans, ewrosans, ewro6ans, evrobet.

Още сайтове за залози

Други лицензирани оператори, в които може да се залага:

Comments are disabled