Как да спечелим от Еврофутбол?

Важно: Хазартът е само за развлечение и не бива да се възприема като източник на доходи. Статията е чисто информативна за това как работят букмейкърите и защо не може да се печели от тях в дългосрочен план.

Според статистиката повечето от залагащите в Еврофутбол и онлайн букмейкърите са на загуба в дългосрочен план. Това се случва поради наличието на т.нар. марж или комисионна, която Еврофутбол взима от всеки залог.

Единият играч смята, че неговият отбор ще победи днес, другият залага на противниковия отбор. Позналият взима парите. Изчислението на коефициентите зависи от много фактори, един от които е и съотношението на залозите, постъпили за даден изход. Грубо казано, ако коефициентът за събитието е 1.50 за победа и 3.00 за загуба, броят на играчите, заложили за победа е два пъти повече, от тези които смятат че този отбор ще загуби. Ако за някой отделен изход постъпят прекалено много залози, Еврофутбол намалява коефициента за него за да се застрахова от загуби.

Избор на букмейкър

Имате два варианта на избор – да залагате в пунктовете на Еврофутбол или в сайтове за залози. Последните предоставят по-високи коефициенти, повече видове залози и възможност за залагане дори от мобилен телефон или таблет. Но от друга страна, ако сте начинаещ играч без самоконтрол, вероятността бързо да изгубите всичките си налични средства, залагайки пред компютъра, също не е за пренебрегване.

Ако решите да залагате в интернет, най-добрият избор без съмнение е Betfair, където ще получите и бонус за нови клиенти, добър начин да изпробвате нови стратегии.

Как да залагаме в Еврофутбол?

Повечето професионални играчи ще кажат в случая, че за да печелите от Еврофутбол, трябва да правите залози, доверявайки се само на собствената си интуиция. Ако разполагате и с поне малко познания по спортовете, на които смятате да заложите, гласът на „вътрешното ви Аз“ ще бъде още по-силен.

Вторият начин е по-труден и отнема много повече време. За да извършите залог в Evrofutbol, трябва да преровите доста литература, да направите прецизно търсене в специализираните сайтове и въз основа на това да проведете статистически анализ, да се сдобиете със специализиран софтуер и т.н.

Условия за точно прогнозиране

Ако не смятате да се доверявате на сайтовете, предлагащи футболни прогнози за Еврофутбол, трябва да ги измисляте сами. В този случай е необходимо да се ръководите от следните условия за правилно прогнозиране:

 • Да съберете статистически данни за отборите от последните пет-шест мача (кръга), което прави приблизително месец и половина. Може да намерите такива данни във вестник „Еврофутбол“ или в някой от многобройните сайтове из интернет пространството. Според тази статистика, може да се долови тенденцията за всеки от противниковите отбори: дали е във възход един или друг състав или има спад в игровия му потенциал. Анализирайки статистиката за отбелязани/допуснати голове, мачове без гол, както и за много други показатели, можете да създадете сравнително прецизна прогноза за всеки мач от програмата на Еврофутбол.
 • Да съберете данни от статистиката за изявите на отборите през целия сезон и да проведете анализ, подобен на този от предишната точка. На основата на този анализ направете още една прогноза. За да видите ясно тенденцията в играта на отборите, направете сравнителен анализ между двете прогнози. Тази тенденция ще подскаже най-добре как се движат отборите и какво е моментното им състояние – дали са в период на подем или на спад.
 • Третата предпоставка за успешни прогнози е да намерите резултатите от мачовете между противниковите отбори от настоящия и изминалите сезони. Ако противопоставянето между двата тима е прекалено старо назад в годините и се счита за дерби, като двубоят Левски-ЦСКА, обикновено моментната форма не оказва голямо влияние върху изхода на мача, така че статистическата информация от последните 6 срещи и мачовете за сезона не са от значение в случая. Затова трябва да се направи дълбок анализ именно върху срещите между тези два отбора от последните няколко сезона.

Трябва да припомним, че нито една прогноза не е 100% сигурна и безпогрешна. Прогнозата дава само приблизителна оценка на изхода от мача.

Важни правила при залагането в Еврофутбол

Ето няколко важни правила за начинаещи играчи:

 • Не залагайте на комбинации (прави колонки). Колкото повече мачове има в колонката, толкова по-малък е шансът да спечелите и толкова по-голям е маржът, който Evrofutbol прибира за себе си. Много малко са хората, които печелят от комбинации, необходима е изключително висока познаваемост.
 • По-добре е да залагате на спортове и първенства, които не се славят с особена популярност. На популярните шампионати залагат повече хора и Еврофутбол променя началните коефициенти в зависимост от залозите. На по-малко интересните спортове се правят съответно и по-малко залози, коефициентите остават в първоначалния си вид, което увеличава възможността за печалба.
 • Не използвайте неправилни тактики и стратегии.
 • Следете парите си. Най-добре е да определите максималният размер на сумата, която може да си позволите да изгубите за един ден, в случай че не ви провърви. Добре е и да си водите статистика за печалби/загуби.
 • Водете си статистика на залозите в Еврофутбол (ако залагате в онлайн букмейкъри статистиката се запазва за определен период от време). Може да съхранявате и данни за залозите, които сте искали да направите но не сте били достатъчно сигурни в успеха. След проучване на тези записи може да разберете много за себе си като играч.

Спазването на тези прости правила ще намали загубите ви.

Залагане по интернет или в Eurofootball?

Предимствата на залагането в интернет пред това в пунктовете на офлайн букмейкъри като Eurofootball са многобройни. Ето и най-важните от тях:

 • По-високи коефициенти, благодарение на по-ниските разходи на онлайн букмейкърите
 • Избор на мачове от повече на брой футболни лиги и спортове
 • По-богат избор от видове залози, включително азиатски хендикап
 • Достъпност чрез мобилен телефон, таблет или лаптоп
 • Залагания на живо пред телевизора или на стадиона

Бързи стъпки за онлайн залагания

1. Изберете букмейкър от нашия списък.

2. Регистрирайте се на сайта на букмейкъра като попълните коректно всички полета, така че да отговарят на данните ви от личната карта.

3. Внесете пари по сметката си за залози посредством някой от предлаганите методи.

4. Вече може да започнете да залагате.

В зависимост от държавата, в която се намирате, залаганията по интернет или в Eurofootball могат да бъдат разрешени или забранени. Запознайте се с местното законодателство преди да заложите.

Comments are disabled