Efbet

Efbet е един от малкото лицензирани букмейкъри, опериращи на българския пазар. Насочен е основно към българските клиенти и предлага бонус до 100 лв. Освен с платформата за онлайн залози, марката Ефбет е позната и като верига от казина.

Efbet.bg
Онлайн от:2008 г.
Лиценз:България
Приема българи:Да
Български език:Да
Бонус:100 лв

За кого е подходящ

Всеки, който предпочита да залага легално от територията на България на добри коефициенти, може да го направи в Efbet.com.

Предимства

  • Български лиценз
  • Сайт и поддръжка на български
  • Високи коефициенти
  • 25% бонус до 100 лв за новорегистрирани играчи
  • Теглене на пари в брой от касите на Easypay
  • Залог по телефона чрез обаждане на 0700 20 788
  • Джакпот

Недостатъци

  • Такса от 3% при теглене със Skrill

Начален бонус

Всички клиенти на Ефбет от България, които направят първия си депозит от поне 10 лв, се класират за 25% бонус (от стойността на депозита) до 100 лв. Съответно за да получите максималния размер на бонуса от 100 лв трябва да депозирате 400 лв. или повече.

Условието за усвояване на бонуса е да бъдат направени залози на обща стойност 15 пъти от неговия размер (или бонус + депозит x 3) на коефициент не по-малък от 1,50 в рамките на един месец, в противен случай Efbet може да го анулира. Залозите, направени на азиатски хендикап, няма да са валидни за превъртането, както и някои други като четно/нечетно и пр. Допълнителни условия ще откриете на сайта на букмейкъра в страницата му за промоцията.

Други бонуси:

Мултибет

Наскоро Efbet стартира страницата „Мултибет“, в която за улеснение на любителите на колонки са подредени най-интересните футболни срещи, които са налични в момента, групирани по първенства. През Мултибет можете лесно и бързо да изберете селекциите, на които да заложите, без необходимост от ровене в отделните пазари.

Достъпни са най-популярните видове залози – 1×2, Под/над 2,5 гола, Първо полувреме – Изход и „Двата отбора да отбележат“.

Залози на виртуални спортове

В раздела с Виртуални спортове на Efbet може да се залага на компютърно симулирани мачове, които са достъпни и за гледане в реално време. Освен виртуален футбол са налични и залози на тенис, баскетбол, гонки с коне и кучета. Виртуалните двубои се провеждат през цялото денонощие и се харесват от играчи, които не искат да чакат започването на реалните срещи.

Lucky 6

Lucky six е най-новата игра в сайта на Efbet и е от типа на лото игрите. Играчите трябва да познаят 6 числа от 48, като могат да залагат и на цвят, общ сбор от числа и четно-нечетно, което може допълнително да увеличи печалбата ми. Тегленията се извършват на всеки 2 минути.

В раздела е налична и статистика за това какви числа се падат най-често, кои най-рядко, цвят на първа топка и др.

Разплащания

Зареждането на сметка в Efbet и тегленето на печалбите е съобразено с потребностите на клиентите от България. Налични са типично български разплащателни методи като ePay.bg, Easypay и Cashterminal, а сметките на Ef bet са в български банки и в левове, което прави таксите и времето за банков превод минимални, в сравнение с повечето международни букмейкърски сайтове. Можете да заредите сметката си и в някое от казината на веригата.

Изключение правят паричните портфейли Skrill и Neteller, тегленията към които се облагат с 3% такса за обработване.

Валута: лев, евро, долар, турска лира и др.

ДепозитТеглене
Мин.ТаксаВремеМин.ТаксаВреме
Visa
10 лвНеВеднага30 лвНе2-5 дни
Mastercard
10 лвНеВеднагаНе Не се предлага*
Skrill.com
10 лвНеВеднага30 лв3%24 часа
Банков превод
20 лвНе2-10 дни250 лв2 лв2-10 дни
Epay.bg
10 лвНеВеднага30 лвНе24 часа
EasyPay
10 лвНеВеднага30 лвНе24 часа
Cashterminal
10 лвНеВеднагаНе Не се предлага*

* Изтеглянето на средства, депозирани чрез този метод, може да се извърши само с банков трансфер.

Залагане

Минимален залог:0,50 лв
Азиатски хендикап:Да
Коефициенти:3% марж

Обслужване на клиенти

За връзката с клиенти се грижи екип от български служители, които оказват съдействие по телефон, електронна поща и чат.

Тел:0700 20 788
Email:support@efbet.com
Чат:Да

Новини