Efbet

Efbet е първият букмейкър, опериращ с лиценз на българския пазар, и един от най-популярните в страната. Насочен е главно към българските играчи и предлага бонус до 210 лв. Освен с платформата за онлайн залози, марката Ефбет е позната и като верига от казина.

Efbet.bg
Онлайн от:2008 г.
Лиценз:България
Приема българи:Да
Български език:Да
Бонус:210 лв.

За кого е подходящ

Играчите, които предпочитат да залагат легално и на високи коефициенти, да се възползват от разнообразни услуги и методи за депозит, могат да го направят в Efbet.com. Сайтът се приема добре и от любителите на онлайн казино игрите.

Предимства

  • Български лиценз
  • Сайт и поддръжка на български
  • Високи коефициенти
  • 100% бонус до 210 лв. при първи депозит
  • Удобни методи за разплащане от България: Easypay, Cashterminal и др.
  • Залог по телефона чрез обаждане на 0700 20 788
  • Джакпот

Недостатъци

  • Такса от 3% при теглене със Skrill

Начален бонус

Всички играчи от България, които се регистрират в Ефбет през нашия сайт след 1 март 2019 г. и направят първия си депозит от поне 10 лева, се класират за 100% бонус (от стойността на депозита) до 210 лв. Съответно, за да получите пълния размер на бонуса от 210 лв., трябва да депозирате 210 лв.

Условието за усвояване на бонуса е да бъдат направени залози в спортната секция на Efbet на обща стойност 6 пъти от неговия размер (или бонус + депозит x 3) на коефициенти не по-малки от 1,50 в рамките на 7 денонощия. Не се броят залозите, направени на азиатски хендикап, както и някои други като четно/нечетно и „равен няма залог“. Пълните условия ще намерите на сайта на Efbet в страницата на промоцията.

Други бонуси:

Пряко предаване на мачове

В Efbet е предвидена и възможността за гледане на мачове директно в страницата за залози на живо. Предлагат се срещи от водещите европейски футболни лиги, тенис и др. спортове. Единственото условие е да имате регистрация в Efbet и наличност по сметката от поне 0,01 лв.

Мултибет

Наскоро Efbet стартира страницата „Мултибет“, в която за улеснение на любителите на колонки са подредени най-интересните футболни срещи, които са налични в момента, групирани по първенства. През Мултибет можете лесно и бързо да изберете селекциите, на които да заложите, без необходимост от ровене в отделните пазари.

Достъпни са най-популярните видове залози – 1×2, Под/над 2,5 гола, Първо полувреме – Изход и „Двата отбора да отбележат“.

Залози на виртуални спортове

В раздела с Виртуални спортове на Efbet може да се залага на компютърно симулирани мачове, които са достъпни и за гледане в реално време. Освен виртуален футбол са налични и залози на тенис, баскетбол, гонки с коне и кучета. Виртуалните двубои се провеждат през цялото денонощие и се харесват от играчи, които не искат да чакат започването на реалните срещи.

Lucky 6

Lucky six е най-новата игра в сайта на Efbet и е от типа на лото игрите. Играчите трябва да познаят 6 числа от 48, като могат да залагат и на цвят, общ сбор от числа и четно-нечетно, което може допълнително да увеличи печалбата ми. Тегленията се извършват на всеки 2 минути.

В раздела е налична и статистика за това какви числа се падат най-често, кои най-рядко, цвят на първа топка и др.

Разплащания

Зареждането на сметка в Efbet и тегленето на печалбите е съобразено с потребностите на клиентите от България. Налични са чисто български разплащателни методи като ePay.bg, Easypay и Cashterminal, а сметките на Ef bet са в български банки и в левове, което прави таксите и времето за банков превод минимални, в сравнение с повечето международни букмейкърски сайтове. Можете да заредите сметката си и в някое от казината на веригата.

Изключение правят паричните портфейли Skrill и Neteller, тегленията към които се облагат с 3% такса за обработване.

Валута: лев, евро, долар, турска лира и др.

ДепозитТеглене
Мин.ТаксаВремеМин.ТаксаВреме
Visa
10 лвНеВеднага30 лвНе2-5 дни
Mastercard
10 лвНеВеднагаНе Не се предлага*
Skrill.com
10 лвНеВеднага30 лв3%24 часа
Банков превод
20 лвНе2-10 дни250 лв2 лв2-10 дни
Epay.bg
10 лвНеВеднага30 лвНе24 часа
EasyPay
10 лвНеВеднага30 лвНе24 часа
Cashterminal
10 лвНеВеднагаНе Не се предлага*

* Изтеглянето на средства, депозирани чрез този метод, може да се извърши само с банков трансфер.

Залагане

Минимален залог:0,50 лв
Азиатски хендикап:Да
Коефициенти:3% марж

Обслужване на клиенти

За връзката с клиенти се грижи екип от български служители, които оказват съдействие по телефон, електронна поща и чат.

Тел:0700 20 788
Email:support@efbet.com
Чат:Да

Новини