ВАЖНО:  Betfair не разполага с лиценз в България.

Betfair

Betfair е първата и най-голяма борса за залози в света, но развива дейност и като букмейкър. Компанията вече не притежава лиценз в България и не може да се залага в този сайт, като е достъпен единствено за българите в чужбина.

Betfair.com
Създаден:2000 г.
Лиценз:Не
Приема българи:Не
Български език:Не
Бонус:200 EUR

За кого е подходящ

Betfair работи и като борса за залози, и като обикновен букмейкър, затова е подходящ както за професионални играчи, търсещи по-високи лимити, така и за любители.

Предимства

 • Високи коефициенти в борсата
 • Не ограничават печелившите играчи
 • Многобройни бонуси и безплатни залози

Недостатъци

 • Такса от 6,5% върху всяка печалба в борсата за залози
 • Липса на лиценз в България

Промоции

Betfair предлага оферти и бонуси, както за нови клиенти, така и за старите.

Начален бонус до 200 евро за нови играчи

Бонусът на Betfair за нови клиенти е до 200 евро и се получава след серия от залози, които играчът трябва да извърши. За всеки 5-ти приключен залог от €10, Betfair предоставя безплатен залог от €20, като упражнението може да се повтори 10 пъти, което ще ви осигури и максималния размер на бонуса от €200 под формата на безплатни залози.

 • Регистрирайте се през зеления бутон горе с промо код ZBAF02
 • Направете необходимия брой залози на единични селекции с минимален коефициент от 1,50
 • Заложете безплатните залози до 30 дни след получаването им на коефициент над 1,20

Повече информация ще откриете на сайта на Betfair през линка от Zalagam.net.

Бонус при победа с 2 или повече гола

За да участвате в тази интересна промоция, трябва да заложите поне €25 за Шампион на испанската Ла Лига или английската Висша лига в раздел Betfair СПОРТ между 18-ти юли и 30-ти септември преди началото на първенствата. Ще получите безплатен залог от €2 на всеки мач, в който вашият фаворит за титлата победи с разлика от 2 или повече гола.

Безплатният залог от €2 ще важи 48 часа след получаването му и трябва да се заложи в раздел Спорт. Може да се изтегли само печалбата от залога, затова е добре да се играе на по-високи коефициенти.

Промоцията е валидна за стари и нови клиенти.

Бонус за комбинирани залози

Ако извършите залози на обща стойност €25 на комбинации в раздел Спорт, които включват поне 4 мача с коефициент 1,40 всеки, Betfair ще ви награди с бонус от €10 всеки понеделник.

Бонус в Спортна Борса

Betfair ще възстанови вашия първи залог в спортната борса, ако се окаже непечеливш. Или по-точно казано, ще възстанови €5 от него, така че и залогът трябва да е поне толкова.

ACCA EDGE

ACCA EDGE е нововъведение в секцията Спорт на Betfair, предназначено за прави колонки, чрез което можете да се застраховате и да възстановите сумата на залога си, ако не успеете да познаете един от мачовете в колонката (при минимум 3 селекции).

Завишени коефициенти

Всяка седмица Betfair предлага мачове със завишени коефициенти, съчетани с връщане на залога (до 10 евро) ако се окаже губещ.

За връзка с Betfair

На сайта си букмейкърът има обширна секция с въпроси и отговори, но ако казусът ви е по-сложен или не можете да откриете нужната информация, Betfair предоставя бърза връзка по чат, електронна поща и телефон:

 • Телефон за клиенти от България: 02 491 7755 (между 12:00 и 20:00 часа)
 • Форма за контакт по имейл на сайта (отговарят до 8 часа)
 • Чат на живо

История на Betfair

Борсата за залози Бетфеър е основана през 2000 г.

През 2003 г. дружеството е едно от 50-те спечелили наградата на британската кралица в категория „иновации“. През октомври 2005 г. главният изпълнителен директор на Стивън Хил подава оставката си след неразбирателство с инвеститорите.

През ноември 2005 г. Тасманското правителство обяви сделка за лиценз с Betfair. Това е вторият й лиценз извън Великобритания – първият е в Малта. Въпреки това, в щата Западна Австралия е наложена забрана за използването на борсата за залози, което според Betfair нарушава конституцията на Австралия.

На 28-ми февруари 2006 г. е създаден нов интерфейс, включващ залози на живо и други нововъведения. Softbank купува 23% от борсата за залози.

През декември 2006-та Betfair финализира покупката на компанията за конни надбягвания Timeform. През март 2007 г. компанията стартира свое собствено онлайн радио, достъпно през уебсайта й, излъчващо конни надбягвания, коментари и резултати.

През април 2007 г. Betfair печели втората си награда за предприемачество от кралицата, този път за международна търговия. За 50 млн. долара е придобита Macrovision’s Television Games Network, през януари 2009 г.

2012 г. Бетфеър стартира своята секция с фиксирани коефициенти, с което опитва да се конкурира с традиционните букмейкъри на пазара и да предложи повече възможности за залагане на своите клиенти.

През 2014 г. кандидатства за български лиценз и става първият международен хазартен оператор, сдобил се с такъв.

Comments are disabled