18+ | Търговско съдържание | Важат условия и правила | Отговорна игра

Представяме личния си опит с bet365 Покер.

Залата за покер на bet365 е една от предпочитаните от нас, като сме привлечени от силния трафик и опростения дизайн. Тук намираме маси за игра по всяко време на денонощието.

bet365 предлага задоволително разнообразие от покер игри, както и различни нива за вход, което позволява да играят хора с различни способности. Освен това имаме и богат избор от начини за депозиране и теглене, както и голям брой поддържани валути.

Налични са всички по-известни разновидности на играта покер. Тук не се приемат американци, които както знаем са едни от най-добрите покер нации. Може би на това се дължи факта, че често попадаме на доста посредствени играчи. Това естествено е плюс за по-опитните, тъй като имат по-добри шансове за успех.

Платформа

bet365 покер разполага с надежден софтуер, разработен от водещите имена в индустрията. Необходимо е да го изтеглим от сайта, но той не заема много място на компютъра ни, въпреки че разполага с достатъчно екстри, които да задоволят и най-претенциозните играчи като нас. Графиките са прости, но ефектни.

Можем да избираме игри според различни критерии като процент на флопа или брой на играчите. Освен това, можем да играем на 16 маси наведнъж. За целта е създадена система за сигнализация на активна маса, както и възможност за мини изглед.

Налична е и изчерпателна статистика за играта ни по маси и турнири, която ни позволява да анализираме ходовете си и да подобрим стратегията си. Можем също така да играем от телефон или таблет като свалим специалното приложение или просто отворим браузъра на мобилното си устройство.

Още от бет365

Покерът не е любимата ни игра и ние се регистрирахме в bet365 заради спортните залагания, което е нормално за България, където играта покер не е много популярна. На следните страници ще прочетете повече и за останалите услуги, които изпробвахме:

Comments are disabled