ВАЖНО:  1xBet не разполага с лиценз за приемане на залози от България.

Препоръчваме: Букмейкъри с лиценз

За 1xBet

1xBet е един от по-известните руски букмейкъри. Приема залози по интернет от 2011 г. под юрисдикцията на Кюрасао, но като наземен оператор съществува от 2007 г. Сайтът е популярен в бившите съветски републики, в някои от които е придобил и лиценз. В България букмейкърът 1хБет оперира без издаден лиценз от ДКХ.

За кого е подходящ

Поради спорната юрисдикция, бързото лимитиране на печеливши играчи и забавено изплащане на печалби, не препоръчваме 1xBet на своите посетители, особено за депозиране на по-големи суми. Може да се използва от начинаещи играчи за дребни залози.

Предимства

  • Голям избор от мачове
  • Български език

Недостатъци

  • Липса на български лиценз
  • Непоносимост към печеливши играчи
  • Безкрайно бавене при изплащане и искане на множество документи

Мобилни залози

Както повечето онлайн букмейкъри, така и 1xBet разполага със сайт за мобилни устройства, както и приложения за изтегляне. Мобилният сайт се зарежда автоматично при отваряне на сайта от мобилен телефон или при изписване на 1xbet.mobi в браузъра.

Какви рискове крие залагането в 1xBet?

В интернет форумите и социалните мрежи се срещат голям брой оплаквания от клиенти на 1xBet със случаи на блокирани сметки и забавено изплащане на печалби. Някои от играчите дори са принуждавани да предоставят документ от психиатър, потвърждаващ психическата им адекватност, за да могат да изтеглят парите си. Често явление е лимитирането на сметки с намален максимален залог.

Zalagam.net препоръчва букмейкърите с български лиценз или такива с доказана репутация – ще ги откриете на нашата страница за букмейкъри.

Comments are disabled