Лицензирани букмейкъри

Подбрахме най-добрите букмейкъри с лиценз в България:

БукмейкърБонусЕзикЛицензМачове
на живо
Сайт
bet365Да*ДаДаДаПосети
Betfairдо €200ДаНеДаПосети

*Виж на сайта | 18+ | Търговско съдържание | Важат условия и правила | Отговорна игра

Всеки един букмейкър от таблицата е лично проверен, надежден и с високи коефициенти. Предлагат излъчване на мачове в сайтовете си, бонуси за нови клиенти и осигуряват помощ от български служители при възникнали въпроси.

Букмейкъри за професионални играчи

Букмейкъри, които не лимитират сметките на печелившите си клиенти:

БукмейкърБонусЕзикЛицензМачове
на живо
Сайт
PinnacleНеEnНеНеПосети
SBOBETдо €200EnНеДаПосети
188betНеEnНеНеПосети

Горните букмейкъри са предпочитани от играчи с по-професионален подход към залаганията, които са с лимитирани сметки в останалите сайтове за залагане. Имат по-високи лимити и не ограничават клиентите, които печелят много или се занимават с арбитражни залози.

Разширен списък с букмейкъри

Списък с всички останали букмейкъри. Част от тях не приемат български клиенти, не се отварят от България или са със съмнителна репутация. Някои от букмейкърите са с български лиценз, но не влизат в нашия списък за най-препоръчвани сайтове:

Защо е важно да залагаме в букмейкъри с български лиценз?

Къде да залагаме е въпрос на личен избор. В България вече има достатъчно качествени сайтове за залози, които да задоволят изискванията на повечето любители. Ето и някои предимства на залагането в сайтове с лиценз:

  • Гарантирана сигурност за парите ви; контрол от Държавната комисия по хазарта
  • Българоезични сайтове и поддръжка
  • Лесно депозиране и теглене на средства от България
  • Лицензираните букмейкъри плащат данъци в страната

Как да изберем онлайн букмейкър?

Списъкът с букмейкърски сайтове, в които българите могат да залагат е къс, затова можете да си отворите сметка във всички за да проверите кой ще пасне най-добре на начина ви на залагане.

Ако предлагат и бонус при първи депозит, това е добра възможност да ги тествате без да рискувате лични пари, стига условията за превъртане и срок да не са прекалено трудни за изпълнение.

Видове букмейкъри по региони

Европейски букмейкъри

Европейските онлайн букмейкъри отделят най-голямо внимание на футбола. В тях не могат да се залагат солидни суми, а ако печелите често има вероятност да ви наложат лимит върху размера на залозите.

Подходящи са за играчи, които залагат за удоволствие, на комбинирани залози, на живо, на футбол, на по-разнообразни видове залози, а също и за такива, които предпочитат букмейкъри със сайтове на български език.

Британски букмейкъри

Британските или английски букмейкъри не се различават много от останалите европейски сайтове за залози. Специфичното при тях е, че са се специализирали в залаганията на така популярните във Великобритания и Ирландия конни надбягвания.

По подразбиране коефициентите им са от типа дробни, пример: десетичен коефициент 1,80 = 3/4 дробен.

Азиатски букмейкъри

Повечето азиатски букмейкъри не са познати в Европа и имат по-различна структура на коефициентите в сайтове си, което е неудобно за европейските играчи. Често са свързвани със залози върху уредени мачове, тъй като предлагат високи лимити дори за по-непопулярните първенства.

Отделят огромни суми за реклама върху фланелките на английски отбори поради силния зрителски интерес към Висшата лига в Азия. Някои от азиатските букмейкъри са с най-високи коефициенти на пазара, особено за азиатски хендикап. Не се славят с богат избор от събития и видове залози.

Американски букмейкъри

Почти всички американски букмейкъри са офшорни и имат лиценз в страни от Карибския басейн заради забраната върху онлайн хазарта в САЩ. Повечето им клиенти са американци и логично отдават най-голямо значение на американските спортове.

Коефициентите им са от типа -125.00, което е еквивалент на европейското 1,80. Имат високи лимити и проявяват търпимост към професионалистите и залагащите на арбитражи.

Руски букмейкъри

Много от руските букмейкъри се славят с лоша репутация и Zalagam.net не препоръчва да се залага в тях. Случаите на блокирани сметки и присвоени средства са често явление. Бързо ограничават максималния залог на играчите.