Лицензирани букмейкъри

Подбрахме за вас Топ 3 на най-добрите букмейкъри с лиценз в България:

БукмейкърБонусЕзикЛицензМачове
на живо
Сайт
bet365до 100 лв*ДаДаДаПосети
Betfairдо €200ДаДаДаПосети
Efbetдо 210 лвДаДаДаПосети

*До 100 лв Бонус Първи Депозит. Мин. Депозит 10 лв и 1х уредени залози за освобождаване. Важат мин. коефц., ограничения за залози и методи за плащане. Печалбата изключва Кредити за Залози. Важат срокове и условия.

Всички букмейкъри от таблицата са лично проверени, надеждни и с високи коефициенти. Предлагат излъчване на мачове в сайтовете си и осигуряват помощ от български служители при възникнали въпроси.

Препоръчвани букмейкъри без лиценз

Най-добрите букмейкъри без български лиценз, които приемат клиенти от България:

БукмейкърБонусЕзикЛицензМачове
на живо
Сайт
188betНеEnНеНеПосети
SBOBETдо €200EnНеДаПосети
PinnacleНеEnНеНеПосети
BetsafeНеEnНеДаПосети

Горните букмейкъри са подходящи за играчи, живеещи извън страната или такива с по-професионален подход към залаганията и лимитирани сметки в другите букмейкъри (не важи за Betsafe).

Непрепоръчвани букмейкъри

Списък с всички останали букмейкъри, които по една или друга причина не препоръчваме на своите посетители. Част от тях не приемат български клиенти, друга част не се отварят от България, трета са със съмнителна репутация или имат български лиценз, но не отговарят на нашите критерии за качество:

Защо е важно да залагаме в букмейкъри с български лиценз?

Къде да залагаме е въпрос на личен избор. В България вече има достатъчно качествени сайтове за залози, които да задоволят изискванията на повечето любители. Ето и някои предимства на залагането в сайтове с лиценз:

  • Гарантирана сигурност за парите ви; контрол от Държавната комисия по хазарта
  • Българоезични сайтове и поддръжка
  • Лесно депозиране и теглене на средства от България
  • Лицензираните букмейкъри плащат данъци в страната

Как да изберем онлайн букмейкър?

Списъкът с букмейкърски сайтове, в които българите могат да залагат е къс, затова можете да си отворите сметка във всички за да проверите кой ще пасне най-добре на начина ви на залагане.

Ако предлагат и бонус при първи депозит, това е добра възможност да ги тествате без да рискувате лични пари, стига условията за превъртане и срок да не са прекалено трудни за изпълнение.

Видове букмейкъри по региони

Европейски букмейкъри

Европейските онлайн букмейкъри отделят най-голямо внимание на футбола. В тях не могат да се залагат солидни суми, а ако печелите често има вероятност да ви наложат лимит върху размера на залозите.

Подходящи са за играчи, които залагат за удоволствие, на комбинирани залози, на живо, на футбол, на по-разнообразни видове залози, а също и за такива, които предпочитат букмейкъри със сайтове на български език.

Британски букмейкъри

Британските или английски букмейкъри не се различават много от останалите европейски сайтове за залози. Специфичното при тях е, че са се специализирали в залаганията на така популярните във Великобритания и Ирландия конни надбягвания.

По подразбиране коефициентите им са от типа дробни, пример: десетичен коефициент 1,80 = 3/4 дробен.

Азиатски букмейкъри

Повечето азиатски букмейкъри не са познати в Европа и имат неудобни за нашите навици сайтове. Често са свързвани със залози върху уредени мачове, тъй като предлагат високи лимити дори за по-непопулярните първенства.

Отделят огромни суми за реклама върху фланелките на английски отбори поради силния зрителски интерес към Висшата лига в Азия. Някои от азиатските букмейкъри са с най-високи коефициенти на пазара, особено за азиатски хендикап.

Американски букмейкъри

Почти всички американски букмейкъри са офшорни и имат лиценз в страни от Карибския басейн заради забраната върху онлайн хазарта в САЩ. Повечето им клиенти са американци и логично отдават най-голямо значение на американските спортове.

Коефициентите им са от типа -125.00, което е еквивалент на европейското 1,80. Имат високи лимити и проявяват търпимост към професионалните играчи.

Руски букмейкъри

Повечето руски букмейкъри се славят с лоша репутация и не препоръчваме да се залага в тях. Случаите на блокирани сметки и присвоени средства са често явление. Бързо ограничават максималния залог на играчите.