Лицензирани букмейкъри

Подбрахме най-добрите букмейкъри с лиценз в България:

БукмейкърБонусЕзикЛицензМачове
на живо
Сайт
bet365Да*ДаДаДаПосети

*Виж на сайта | 18+ | Търговско съдържание | Важат условия и правила | Отговорна игра

Всеки един букмейкър от таблицата е лично проверен, надежден и с високи коефициенти. Предлагат излъчване на мачове в сайтовете си, бонуси за нови клиенти и осигуряват помощ от български служители при възникнали въпроси.

Разширен списък с букмейкъри

Списък с всички останали букмейкъри, лицензирани в България:

Защо е важно да залагаме в букмейкъри с български лиценз?

Къде да залагаме е въпрос на личен избор. В България вече има достатъчно качествени сайтове за залози, които да задоволят изискванията на повечето любители. Ето и някои предимства на залагането в сайтове с лиценз:

  • Гарантирана сигурност за парите ви; контрол от Държавната комисия по хазарта
  • Българоезични сайтове и поддръжка
  • Лесно депозиране и теглене на средства от България
  • Лицензираните букмейкъри плащат данъци в страната

Как да изберем онлайн букмейкър?

Списъкът с букмейкърски сайтове, в които българите могат да залагат е къс, затова можете да си отворите сметка във всички за да проверите кой ще пасне най-добре на начина ви на залагане.

Ако предлагат и бонус при първи депозит, това е добра възможност да ги тествате без да рискувате лични пари, стига условията за превъртане и срок да не са прекалено трудни за изпълнение.

Букмейкъри за професионални играчи

Това са букмейкъри, които не лимитират сметките на печелившите си клиенти.

Те са предпочитани от играчи с по-професионален подход към залаганията, които са с лимитирани сметки в останалите сайтове за залози. Имат по-високи лимити и не ограничават клиентите, които печелят много.

Видове букмейкъри по региони

Европейски букмейкъри

Европейските онлайн букмейкъри отделят най-голямо внимание на футбола. В тях не могат да се залагат солидни суми, а ако печелите често има вероятност да ви наложат лимит върху размера на залозите.

Подходящи са за играчи, които залагат за удоволствие, на комбинирани залози, на живо, на футбол, на по-разнообразни видове залози, а също и за такива, които предпочитат букмейкъри със сайтове на български език.

Британски букмейкъри

Британските или английски букмейкъри не се различават много от останалите европейски сайтове за залози. Специфичното при тях е, че са се специализирали в залаганията на така популярните във Великобритания и Ирландия конни надбягвания.

По подразбиране коефициентите им са от типа дробни, пример: десетичен коефициент 1,80 = 3/4 дробен.

Азиатски букмейкъри

Повечето азиатски букмейкъри не са познати в Европа и имат по-различна структура на коефициентите в сайтове си, което е неудобно за европейските играчи. Често са свързвани със съмнителни мачове, тъй като предлагат високи лимити дори за по-непопулярните първенства.

Отделят огромни суми за реклама върху фланелките на английски отбори поради силния зрителски интерес към Висшата лига в Азия. Някои от азиатските букмейкъри са с най-високи коефициенти на пазара, особено за азиатски хендикап. Не се славят с богат избор от събития и видове залози.

Американски букмейкъри

Почти всички американски букмейкъри са офшорни и имат лиценз в страни от Карибския басейн заради забраната върху онлайн хазарта в САЩ. Повечето им клиенти са американци и логично отдават най-голямо значение на американските спортове.

Коефициентите им са от типа -125.00, което е еквивалент на европейското 1,80. Имат високи лимити и проявяват търпимост към професионалистите и залагащите на арбитражи.

Руски букмейкъри

Някои от руските букмейкъри се славят с лоша репутация и Zalagam.net не препоръчва да се залага в тях. Известни са много случаи на блокирани сметки и присвоени средства. Бързо ограничават максималния залог на играчите.