С появата на бял свят на iPhone5 се появиха и първите „проблеми“ на собствениците му и те бяха свързани с получаването и изпращането на MMS. По-долу ще получите детайлна информация за MMS настройките на iPhone5 за Виваком(настройките са аналогични за всеки един от 3те мобилни оператора).

Важно е да знаете, че за да функционира MMS услугата трябва да имате коректно въведени настройки за мобилен интернет.

Настройки

1. Изберете Settings
2. Отидете на Cellular
3. Проверете дали Cellular data е включенo. (Cellular data- ON)

4. Изберете Cellular data network

5. Изберете APN и въведете: internet.vivacom.bg

6. Отидете на Username и въведете: VIVACOM

7. Отидете на Password и въведете: VIVACOM

8. Отидете на MMS APN(в същото меню точно под internet apn) и въведете: mms.vivacom.bg

9. Отидете на Username и въведете: mms

10. Отидете на Password и въведете: mms

11. Отидете на MMSC и въведете: http://mmsc.vivacom.bg

12. Отидете на MMS proxy и въведете: 192.168.123.123:8080

13. Отидете на MMS Max message size и въведете: 307200

14. Отидете на MMS UA Prof Url и въведете: http://www.apple.com/mms/uaprof.rdf

15. Отидете на General > Settings > Messages и изберете MMS Messaging да е включено (ON)

При коректно въведени настройки за интернет и MMS – правилно зададени MMS Max Message Size: 307200 и MMS UA Prof URL: http://www.apple.com/mms/uaprof.rdf проблема с изпращането на мултимедийни съобщения при iPhone 5 е отстранен.

 

Voicemail при Iphone (Vivacom)

Имате iPhone, но все още никога не сте използвали бутона гласова поща? Настройването не е никак трудно, а понякога върши добра работа.
Ето какво трябва да направите, за да започнете да го използвате пълнценно:

1. Натиснете иконката Phone, когато отворите менюто на телефона си.
2. Влезте в менюто Keypad.
3. Сега трябва да въведете код, който е различен за отделните версии на софтуера на телефона ви.
Ако версията на вашата мобилна операционна система е до 2.2.1 въведете *5005*86*избрания номер#. За Виваком – *5005*86*110# и натиснете зеления бутон Call.

– Ако сте с версия 3.0, въведете *5005*86**избрания номер##. За Виваком *5005*86**110## и натискате зеления бутон Call.

Хазартни приложения за iPhone

Обичате онлайн хазартните игри? Това е един страхотен начин да си починете или да се откъснете от ежедневието си. Сега вече можете да го правите навсякъде от своя iPhone.

Ако сте в обедна почивка, имате малко време или просто ви е скучно, нужно е само да свалите съответното приложение на своя iPhone и да започнете играта си в някое надеждно казино, например Bet365. Защо точно то? Защото предлага всичко, от което се нуждаете, а именно голямо разнообразие от игри, като блекджек, рулетка, слотове, скреч карти и др., промоции, много методи на плащане и не на последно място – сигурност, надеждност и спокойна атмосфера на игра.

Сега намирането на правилното приложение за хазартни игри за залагане с истински пари е само на един клик разстояние. Направи го и играй онлайн слотове. Наслади се на разнообразието на тези игри, които освен това са и много достъпни. Тук ще намериш слотове на всякакви теми – забавни, криминални, с известни герои и много други. Има от класическите слотове с 3 барабана до най-новите 3D слотове. Всички те имат много функции, за да направят играта още по-вълнуваща.

Повечето мобилни казина днес имат удобни приложения за iPhone. Все още по-голямата част от тях позволяват игра през iPhone само за забавление. Залаганията на истинска пари вече са факт, макар и не толкова разпространени. Скоро обаче всички големи операционни системи ще позволяват мобилни залагания с пари, а не само за забавление, защото това е, което хората искат. Така че, започвайте да тренирате играта си отсега, за да сте готови, когато играете с истински пари.

Comments are disabled