Как да спечелим от Еврофутбол?

Според статистиката, над 95% от залагащите в Еврофутбол и онлайн букмейкърите са на загуба в дългосрочен план. Но те не губят от букмейкърската къща, приемаща залозите, а от останалите 5% от играчите. Еврофутбол печели пари от комисионната, която взима от всеки залог (т.нар. марж), а залозите на практика се извършват между самите играчи.

Betfair получи български лиценз и дава €30 бонус!

Единият играч смята, че неговият отбор ще победи днес, другият залага за загуба на същия. Позналият взима парите. Коефициентът е изчислен от съотношението на залозите, постъпили за определеният изход. Грубо казано, ако коефициентът за събитието е 1.50 за победа и 3.00 за загуба, броят на играчите, заложили за победа е два пъти повече, от тези които смятат че този отбор ще загуби. Ако за някой отделен изход постъпят прекалено много залози, Еврофутбол намалява коефициента за него за да се застрахова от загуби.

Избор на букмейкър

Имате два варианта на избор – да залагате в пунктовете на Еврофутбол или в сайтове за залози като Bet365 и Betfair (вече с български лиценз и 30 евро начален бонус). Последните предоставят по-високи коефициенти, повече видове залози и възможност за залагане дори от мобилен телефон или таблет, така че шансът ви да сте на печалба при тях е значително по-голям. Но от друга страна, ако сте начинаещ играч без самоконтрол, вероятността бързо да изгубите всичките си налични средства, залагайки пред компютъра, също не е за пренебрегване.

Ако решите да залагате в интернет, най-добрият избор без съмнение е Bet365, където ще получите и 100 лева бонус за нови клиенти, добър начин да изпробвате нови стратегии без да рискувате лични пари.

Как да залагаме в Еврофутбол?

Повечето професионални играчи ще кажат в случая, че за да печелите от Еврофутбол, трябва да правите залози, доверявайки се само на собствената си интуиция. Ако разполагате и с поне малко познания по спортовете, на които смятате да заложите, гласът на „вътрешното ви Аз“ ще бъде още по-силен.

Вторият начин е по-труден и отнема много повече време. За да извършите залог в Evrofutbol, трябва да преровите доста литература, да направите прецизно търсене в специализираните сайтове и въз основа на това да проведете статистически анализ, да се сдобиете със специализиран софтуер и т.н.

Условия за точно прогнозиране

Ако не смятате да се доверявате на сайтовете, предлагащи футболни прогнози за Еврофутбол, трябва да ги измисляте сами. В този случай е необходимо да се ръководите от следните условия за правилно прогнозиране:

Трябва да припомним, че нито една прогноза не е 100% сигурна и безпогрешна. Прогнозата дава само приблизителна оценка на изхода от мача. При избора на събитие от тиража на Еврофутбол, на което желаете да заложите, трябва все пак да се допитате и до вътрешния си глас или интуицията.

Важни правила при залагането в Еврофутбол

Ето няколко важни правила за начинаещи играчи:

Спазването на тези прости правила ще намали загубите ви до минимум. След известно време, когато се научите да залагате правилно в Еврофутбол или онлайн, може и да се окажете сред онези 2%, чийто баланс е положителен. Успех!

Още по темата: Залагане онлайн или в Eurofootball?