Betin

Букмейкърът Betin има лиценз, издаден от Кюрасао, чрез който работи на всички пазари. Официалният сайт е блокиран в България и не може да се отвори директно. Предоставяме линк за достъп до огледалния сайт. Не препоръчваме този букмейкър!

Betin.com
Създаден:2010 г.
Лиценз:Кюрасао
Приема българи:Не
Български език:Не
Бонус:Не

 

Предимства и недостатъци

За съжаление не можем да открием нито едно предимство на Betin. Залагайте на собствена отговорност и риск.

Сред минусите можем да отбележим липсата на чат на живо и на мобилна версия за залагане.

Бонуси

Betin предлага привлекателен бонус за нови клиенти, валиден и за България. Това което трябва да направите, за да се класирате за бонуса е да отворите нова сметка и да депозирате. Максималната сума на бонуса е до 100 евро/британски паунда и е равна на първия ви депозит. Преди да вземете бонуса, внимателно прочетете условията за превъртане и теглене на евентуалната печалба.

Бонус от 100% до 100 евро

Пазари и коефициенти

В Betin ще намерите голям избор от футболни пазари. Извън футбола обаче програмата, която предлагат е доста бедна в сравнение с останалите букмейкъри. Сайтът предлага залози на живо, които покриват всички големи спортни събития. Освен тях в live програмата им ще намерите и не чак толкова популярни спортове като бадминтон или ръгби например, както и мачове от малките футболни дивизии.

Коефициентите им са сравнително добри, като в някои случай предлагат най- високите на пазара. И тук, както при повечето букмейкъри, по-високите коефициенти са при големите първенства. Средният им марж на печалба е около 6.1%.

Методи на разплащане

Betin предлага повечето стандартни методи за разплащане като Skrill, дебитна/кредитна карта, банков трансфер, Ucash и др. При депозит не се удържат такси, като единствено при банковия трансфер заплащате такава съгласно тарифата на обслужващата ви банка. Няма максимални лимити за депозиране, но ако желаете, можете сами да си поставите такива по ваше желание и преценка.

Минимален депозит в евро и британски лири

При теглене на парични средства отново такса има само при теглене чрез банков трансфер. Имате право да теглите средства само след като сте предоставили необходимите документи за удостоверяване на вашата сметка. За всеки отделен метод е посочен максималния лимит на теглене на една транзакция.

Методи за теглене на средства от сметката в Betin

Обслужване на клиенти

Ако се нуждаете от помощ или имате някакъв проблем, може да го обсъдите с някой от техните служители. Начините за контакт, които предлагат са имейл, скайп, телефон и вътрешната им система за съобщения. Отделът им за връзка с клиенти е на ваше разположение седем дни в седмицата и работното им време е: от събота до четвъртък – от 08:30 дo 20:00 (британско време) и петък – от 08:30 до16:30 (британско време).

Ако желаете да се свържете с тях на български език, може да го направите чрез специално създадения за българи мейл – bulgaria@betin.com.

Основен недостатък на букмейкъра в това отношение е липсата на чат на живо, който е задължителен за всеки букмейкър, имащ претенциите да бъде сред водещите на пазара. Друго, което може да се отбележи като минус е липсата на секция с често задавани въпроси, която би била полезна, особено за новите потребители на сайта, както и липсата на чат на живо.

Уебсайт

Сайтът им е приятен за сърфиране и зарежда бързо, а поставянето на залог е лесно и не отнема време. На главната страница ще намерите предстоящите събития и тези, които се играят в момента, както и коефициентите за краен изход В лявата част вертикално са изброени всички спортове, които се предлагат от букмейкъра.

Начална страница на Betin

Като минус може да отбележим липсата на търсачка в сайта, което затруднява потребителите, когато искат да намерят нещо определено. Съществен недостатък на Betin е и липсата на мобилна версия на сайта и ограниченото му използване чрез смартфон или таблет, липсва също live видео стрийминг.

Заключение

Компанията се управлява от експерти в онлайн и офлайн залагането, като целта им е да създадат многоезичен и съвременен букмейкър, който да бъде алтернатива на традиционните такива. Сайтът приема клиенти от България и е преведен на български. Официалната им страница е блокирана от българските интернет доставчици заради изискванията на българското законодателство, но Betin разполага и с огледални сайтове, които се отварят без проблем и в тях може да залагате по същия начин, както и в официалния сайт на букмейкъра.

Betin е приятен и лесен за ползване сайт, което го прави подходящ за хора, които залагат за удоволствие или тепърва навлизат в онлайн залаганията. За краткото време през, което съществуват, те си спечелиха добра популярност на някои пазари като Турция и имат потенциал да продължат своето развитие и занапред.

Оценка

4/5

Comments are disabled