Betfair

Betfair е първата и най-голяма борса за залози в света, но развива дейност и като букмейкър. Компанията получи лиценз в България и вече може да се залага напълно легално в този сайт, като за новите им клиенти е предвиден и бонус до 100 евро.

Betfair.com
Създаден:2000 г.
Лиценз:България
Приема българи:Да
Български език:Да
Бонус:100 EUR

За кого е подходящ

Betfair работи и като борса за залози, и като обикновен букмейкър, затова е подходящ както за професионални играчи, търсещи по-високи лимити, така и за любители.

Предимства

  • Лиценз от българската Държавна комисия по хазарта
  • Уебсайт и обслужване на български език
  • Високи коефициенти в борсата
  • Не ограничават печелившите играчи
  • Многобройни бонуси и безплатни залози

Недостатъци

  • Такса от 6,5% върху всяка печалба в борсата за залози
  • Все още липсват покер и казино игри в българската версия на сайта

Промоции

Betfair предлага оферти и бонуси, както за новодошлите клиенти, така и за старите.

Ново: Бонус до 100 евро при първи депозит

Новият бонус на Betfair е с максимален размер до 100 евро и представлява 100% от стойността на първия депозит. За да получите пълния размер на бонуса от 100 евро, трябва да се регистрирате с промо код ZSKACI и да депозирате 100 евро.

Преди да може да се тегли, бонусът трябва да се превърти 6 пъти в раздел Betfair Спорт (при бонус от 100 евро трябва да се направят залози на обща стойност 600 евро) на коефициент не по-малък от 1,50 за единични залози. При множествен залог поне една от селекциите следва да е с коефициент 1,50 или по-голям. Срокът за усвояване на бонуса е до 30 дни след депозита.

Ново: Заложи €20 – вземи €20

Промоцията е валидна за нови играчи, които въведат код ZSKACC при регистрацията си в Betfair и направят първи залог за над 20 евро в секция СПОРТ. Бонусът от 20 евро ще се получи автоматично след извършване на първия залог.

За да се изтегли, трябва да се извършат залози на стойност 3 пъти от сумата на бонуса или 60 евро на коефициент 1.60 или по-висок, в срок до 30 дни.

€25 Бонус за Първа лига (България)

За да вземете бонуса за мачовете от Първа лига изпълнете следните условия:

Бонус до €25 с функцията Cash Out

Cash Out е нова функция в Betfair Спорт, която ви позволява да приключите даден залог На живо още преди мачът да е завършил. По този начин може да се предпазите от евентуална загуба.

При използването на Cash Out за залози На живо за първи път, ще получите 100% бонус на стойност вашата чиста печалба (макс. 25 евро). Получавате този бонус само ако залогът ви спечели.

ACCA EDGE

ACCA EDGE е нововъведение в секцията Спорт на Betfair, предназначено за прави колонки, чрез което можете да се застраховате и да възстановите сумата на залога си, ако не успеете да познаете един от мачовете в колонката (при минимум 3 селекции).

Завишени коефициенти

Всяка седмица Betfair предлага мачове със завишени коефициенти, съчетани с връщане на залога (до 10 евро) ако се окаже губещ.

История на Betfair

Борсата за залози Бетфеър е основана през 2000 г.

През 2003 г. дружеството е едно от 50-те спечелили наградата на британската кралица в категория „иновации“. През октомври 2005 г. главният изпълнителен директор на Стивън Хил подава оставката си след неразбирателство с инвеститорите.

През ноември 2005 г. Тасманското правителство обяви сделка за лиценз с Betfair. Това е вторият й лиценз извън Великобритания – първият е в Малта. Въпреки това, в щата Западна Австралия е наложена забрана за използването на борсата за залози, което според Betfair нарушава конституцията на Австралия.

На 28-ми февруари 2006 г. е създаден нов интерфейс, включващ залози на живо и други нововъведения. Softbank купува 23% от борсата за залози.

През декември 2006-та Betfair финализира покупката на компанията за конни надбягвания Timeform. През март 2007 г. компанията стартира свое собствено онлайн радио, достъпно през уебсайта й, излъчващо конни надбягвания, коментари и резултати.

През април 2007 г. Betfair печели втората си награда за предприемачество от кралицата, този път за международна търговия. За 50 млн. долара е придобита Macrovision’s Television Games Network, през януари 2009 г.

2012 г. Бетфеър стартира своята секция с фиксирани коефициенти, с което опитва да се конкурира с традиционните букмейкъри на пазара и да предложи повече възможности за залагане на своите клиенти.

През 2014 г. кандидатства за български лиценз и става първият международен хазартен оператор, сдобил се с такъв.

Новини