Betfair

Betfair е първата и най-голяма борса за залози в света, но развива дейност и като букмейкър. Компанията получи лиценз в България и вече може да се залага напълно легално в този сайт, като за новите им клиенти е предвиден и бонус до 100 евро.

Betfair.com
Създаден:2000 г.
Лиценз:България
Приема българи:Да
Български език:Да
Бонус:100 EUR

За кого е подходящ

Betfair работи и като борса за залози, и като обикновен букмейкър, затова е подходящ както за професионални играчи, търсещи по-високи лимити, така и за любители.

Предимства

  • Лиценз от българската Държавна комисия по хазарта
  • Уебсайт и обслужване на български език
  • Високи коефициенти в борсата
  • Не ограничават печелившите играчи
  • Многобройни бонуси и безплатни залози

Недостатъци

  • Такса от 6,5% върху всяка печалба в борсата за залози
  • Все още липсват покер и казино игри в българската версия на сайта

Промоции

Betfair предлага оферти и бонуси, както за новодошлите клиенти, така и за старите.

Ново: Бонус до 100 евро при първи депозит

Новият бонус на Betfair е с максимален размер до 100 евро и представлява 50% от стойността на първия депозит. За да получите пълния размер на бонуса от 100 евро, трябва да депозирате 200 евро.

Преди да може да се тегли, бонусът трябва да се превърти 12 пъти в раздел Betfair Спорт (при бонус от 100 евро трябва да се направят залози на обща стойност 1200 евро) на коефициент не по-малък от 1,60 за единични залози. При множествен залог поне една от селекциите следва да е с коефициент 1,60 или по-голям. Срокът за усвояване на бонуса е до 30 дни след депозита.

Ново: Заложи €20 – вземи €20

Промоцията е валидна за нови играчи, които въведат код ZSKACC при регистрацията си в Betfair и направят първи залог за над 20 евро в секция СПОРТ. Бонусът от 20 евро ще се получи автоматично след извършване на първия залог.

За да се изтегли, трябва да се извършат залози на стойност 3 пъти от сумата на бонуса или 60 евро на коефициент 1.60 или по-висок, в срок до 30 дни.

€25 Бонус за Първа лига (България)

За да вземете бонуса за мачовете от Първа лига изпълнете следните условия:

Бонус до €25 с функцията Cash Out

Cash Out е нова функция в Betfair Спорт, която ви позволява да приключите даден залог На живо още преди мачът да е завършил. По този начин може да се предпазите от евентуална загуба.

При използването на Cash Out за залози На живо за първи път, ще получите 100% бонус на стойност вашата чиста печалба (макс. 25 евро). Получавате този бонус само ако залогът ви спечели.

ACCA EDGE

ACCA EDGE е нововъведение в секцията Спорт на Betfair, предназначено за прави колонки, чрез което можете да се застраховате и да възстановите сумата на залога си, ако не успеете да познаете един от мачовете в колонката (при минимум 3 селекции).

Завишени коефициенти

Всяка седмица Betfair предлага мачове със завишени коефициенти, съчетани с връщане на залога (до 10 евро) ако се окаже губещ.

История на Betfair

Борсата за залози Бетфеър е основана през 2000 г.

През 2003 г. дружеството е едно от 50-те спечелили наградата на британската кралица в категория „иновации“. През октомври 2005 г. главният изпълнителен директор на Стивън Хил подава оставката си след неразбирателство с инвеститорите.

През ноември 2005 г. Тасманското правителство обяви сделка за лиценз с Betfair. Това е вторият й лиценз извън Великобритания – първият е в Малта. Въпреки това, в щата Западна Австралия е наложена забрана за използването на борсата за залози, което според Betfair нарушава конституцията на Австралия.

На 28-ми февруари 2006 г. е създаден нов интерфейс, включващ залози на живо и други нововъведения. Softbank купува 23% от борсата за залози.

През декември 2006-та Betfair финализира покупката на компанията за конни надбягвания Timeform. През март 2007 г. компанията стартира свое собствено онлайн радио, достъпно през уебсайта й, излъчващо конни надбягвания, коментари и резултати.

През април 2007 г. Betfair печели втората си награда за предприемачество от кралицата, този път за международна търговия. За 50 млн. долара е придобита Macrovision’s Television Games Network, през януари 2009 г.

2012 г. Бетфеър стартира своята секция с фиксирани коефициенти, с което опитва да се конкурира с традиционните букмейкъри на пазара и да предложи повече възможности за залагане на своите клиенти.

През 2014 г. кандидатства за български лиценз и става първият международен хазартен оператор, сдобил се с такъв.

Новини