Ново: Bet365 получи лиценз за покер и отвори секцията за играчи от България!

Bet365 е част от мрежата на iPoker. Залата им е една от най-предпочитаните сред играчите, които са привлечени от силния трафик и опростения софтуер. Тук ще намерите маси за игра по всяко време на денонощието.

Bet365 предлага чудесно разнообразие от покер игри, както и различни нива за вход, което позволява да играят хора с различни възможности. Освен това имате и богат избор от начини за депозиране и теглене, както и голям брой поддържани валути.

Сред разновидностите на покера, които се предлагат са: Texas Hold’em, Omaha, 7 Card Stud, Razz и др. Тук не се приемат американци, които както знаем са едни от най-добрите покер нации. Може би и на това се дължи факта, че често може да попаднете на доста посредствени играчи, както и на някои от най-слабите маси като цяло. Това естествено е плюс за по-опитните, тъй като имат по-добри шансове за стабилна печалба.

Покер за начинаещи в Bet365

Промоции

Bet365 Покер предлага доста примамливи оферти както за новите си клиенти, така и за верните такива. Всеки нов клиент получава 100 % бонус от първия си депозит в размер до 100 евро плюс жетони за турнир на стойност 5 евро. Освен това имате право да участвате в безплатния турнир (фрийрол) за играчи, депозиращи за пръв път, на стойност 100 евро, който се провежда всяка сряда и ви дава шанс да реализирате чудесни печалби.

Bet365 предлага и специални маси за начинаещи, където може да играете до 90 дни след като сте отворили сметка при тях. Това ви дава гаранция, че се изправяте само срещу нови играчи и позволява да се учите и трупате опит.

За своите настоящи клиенти покер стаята предлага ВИП програма, където основната ви цел е да трупате Точки за лоялност, които се кредитират по сметката ви. Колкото по редовно играете, толкова по-големи са шансовете ви за награди. Bet365 не предлага директен рейкбек, но това може да бъде компенсирано чрез различните промоции, които са налични на сайта.

Софтуер

Bet365 покер разполага с надежден софтуер, разработен от Playtech, един от безспорните лидери при софтуерите за онлайн казина. Необходимо е да го изтеглите от сайта, той не заема много място на компютъра ви, но разполага с достатъчно екстри, които да задоволят и най-претенциозните играчи. Графиките са прости, но ефективни.

Може да избирате игри според различни критерии като процент на флопа или брой на играчите. Освен това софтуера позволява да играете на 16 маси наведнъж. За целта е създадена система за сигнализация на активна маса, както и възможност за мини изглед.

Софтуерът предлага и изчерпателна статистика за вашата игра по маси и турнири, която ви позволява да анализирате ходовете си и да подобрите стратегията си. Може също така да играете от телефон или таблет като свалите специалното приложение или просто отворите браузъра на мобилното устройство.

Турнири

Bet365 предлага богата програма от игри, включваща турнири с гарантиран награден фонд през целия ден, стандартни сателити и др.. Тук не се провеждат много фрийроли, но понякога имат сателитни такива за големите турнири.

Също така, може да играете и турнири със стъпки, които са страхотна алтернатива на стандартните сателити. За всяка стъпка се печелят жетони за турнир с по-голяма стойност.

Предлагат се и различни игри с прогресивен джакпот, който може да спечелите, ако достигнете определен брой поредни победи. Джакпотът е допълнение към наградите от индивидуалните ви победи. Турнирите с такъв джакпот са Dirty Dozen, Maui, Rio и Fort Knox, като всеки от тях си има свои особености.

Още от Бет365

Покерът не е на-важната част от Bet365, повечето клиенти се регистрират заради спортните залагания, особено в България, където играта покер не е много популярна. На следните страници ще прочетете повече и за останалите услуги, които предлагат:

Comments are disabled