В тази секция ще намерите над 200 вида игри, като числото им се увеличава всеки месец. Сред тях са бонус ротативки, видео ротативки, аркада, игри на маса, джакпоти, игри с бърза печалба.

Освен възможност за печалба, получавате и голяма доза забавление, тъй като в доста от игрите ще намерите любими герои от популярни филми като Властелинът на пръстените, Спайдърмен, Батман и др.

Част от бонус-ротативките

Софтуер

Софтуерът се доставя от няколко водещи разработчици, което е гаранция за качество и разнообразие. Не е необходимо да го сваляте на компютъра, всички игри са със флаш версия и се играят директно от браузъра.

Разбира се и тук не липсва мобилна версия, ако ползвате смартфон или таблет. Отново не е необходимо да сваляте специално приложение на мобилното си устройство, трябва само да посетите сайта и автоматично ще бъдете пренасочени към мобилната му версия.

Промоции

В секция Игри се предлагат разнообразни бонуси. И тук имате на разположение 100% Начален Бонус в размер до 200 лв. За да може да извършите теглене е необходимо е да превъртите сумата на вашия депозит и бонус 20 пъти.

Периодично се провеждат и различни томболи с награден фонд, където може да участвате, играейки любимите си игри.

Още от Бет365

Освен игри, в сайта на букмейкъра ще намерите още:

Comments are disabled