Букмейкъри

Таблица с букмейкъри, работещи легално с лиценз в България:

 БонусБълг.
език
Бълг.
лиценз
Мачове
на живо
Мин.
залог
Betfair Betfairдо 100 EURДаДаДа0,10 €
Efbet Efbetдо 100 лв.ДаДаНе0,50 лв

*Важат условия, срокове и изключения.

 

Всички букмейкъри

Разширен списък с най-известните букмейкърски къщи по азбучен ред, групирани по региони. Повечето от тях не работят с български клиенти. Препоръчваме залагането в букмейкъри с български лиценз, ако пребивавате на територията на България.

Европейски букмейкъри

Европейските онлайн букмейкъри отделят най-голямо внимание на футбола. В тях не могат да се залагат солидни суми, а ако печелите често има вероятност да ви наложат лимит върху размера на залозите.

Подходящи са за играчи, които залагат за удоволствие, на комбинирани залози, на живо, на футбол, на по-разнообразни видове залози, а също и за такива, които предпочитат букмейкъри със сайтове на български език.

Британски букмейкъри

Британските или английски букмейкъри не се различават много от останалите европейски сайтове за залози. Специфичното при тях е, че са се специализирали в залаганията на така популярните във Великобритания и Ирландия конни надбягвания.

По подразбиране коефициентите им са от типа дробни, пример: десетичен коефициент 1,80 = 3/4 дробен.

Азиатски букмейкъри

Повечето азиатски букмейкъри не са познати в Европа и имат неудобни за нашите навици сайтове. Често са свързвани със залози върху уредени мачове, тъй като предлагат високи лимити дори за по-непопулярните първенства.

Отделят огромни суми за реклама върху фланелките на английски отбори поради силния зрителски интерес към Висшата лига в Азия. Някои от азиатските букмейкъри са с най-високи коефициенти на пазара, особено за азиатски хендикап.

Американски букмейкъри

Почти всички американски букмейкъри са офшорни и имат лиценз в страни от Карибския басейн заради забраната върху онлайн хазарта в САЩ. Повечето им клиенти са американци и логично отдават най-голямо значение на американските спортове.

Коефициентите им са от типа -125.00, което е еквивалент на европейското 1,80. Имат високи лимити и проявяват търпимост към професионалните играчи.

Руски букмейкъри

Повечето руски букмейкъри се славят с лоша репутация и не препоръчваме да се залага в тях. Случаите на блокирани сметки и присвоени средства са често явление. Бързо ограничават максималния залог на играчите.

Как да изберем онлайн букмейкър?

Списъкът с букмейкърски сайтове, в които българите могат да залагат е къс, затова можете да си отворите сметка във всички за да проверите кой ще пасне най-добре на начина ви на залагане.

Ако предлагат и бонус при първи депозит, това е добра възможност да ги тествате без да рискувате лични пари, стига условията за превъртане и срок да не са прекалено трудни за изпълнение.

Comments are disabled