Букмейкъри

Таблица с букмейкъри, работещи легално с лиценз в България:

 БонусБълг.
език
Бълг.
лиценз
Мачове
на живо
Мин.
залог
Bet365 Bet365100 лвДаДаДа0,50 лв
Betfair Betfair100 EURДаДаДа0,10 €
Efbet Efbet100 лвДаДаНе0,50 лв

 

Всички букмейкъри

Разширен списък с най-известните букмейкърски къщи по азбучен ред, групирани по региони. Повечето от тях не работят с български клиенти. Препоръчваме залагането в букмейкъри с български лиценз, ако пребивавате на територията на България.

Европейски букмейкъри

Европейските онлайн букмейкъри отделят най-голямо внимание на футбола. В тях не могат да се залагат солидни суми, а ако печелите често има вероятност да ви наложат лимит върху размера на залозите.

Подходящи са за играчи, които залагат за удоволствие, на комбинирани залози, на живо, на футбол, на по-разнообразни видове залози, а също и за такива, които предпочитат букмейкъри на български език.

Британски букмейкъри

Британските или английски букмейкъри не се различават много от останалите европейски сайтове за залози. Специфичното при тях е, че са се специализирали в залаганията на така популярните във Великобритания и Ирландия конни надбягвания.

По подразбиране коефициентите им са от типа дробни, пример: десетичен коефициент 1,80 = 3/4 дробен.

Азиатски букмейкъри

Повечето азиатски букмейкъри не са познати в Европа и имат неудобни за нашите навици сайтове. Често са свързвани със залози върху уредени мачове, тъй като предлагат високи лимити дори за по-непопулярните първенства.

Отделят огромни суми за реклама върху фланелките на английски отбори поради силния зрителски интерес към Висшата лига в Азия. Някои от азиатските букмейкъри са с най-високи коефициенти на пазара, особено за азиатски хендикап.

Американски букмейкъри

Почти всички американски букмейкъри са офшорни и имат лиценз в страни от Карибския басейн заради забраната върху онлайн хазарта в САЩ. Повечето им клиенти са американци и логично отдават най-голямо значение на американските спортове.

Коефициентите им са от типа -125.00, което е еквивалент на европейското 1,80. Имат високи лимити и проявяват търпимост към професионалните играчи.

Руски букмейкъри

Руските букмейкъри се славят с лоша репутация и не препоръчваме да се залага в тях. Случаите на блокирани сметки и присвоени средства са често явление. Бързо ограничават максималния залог на играчите.

Как да изберем онлайн букмейкър?

Списъкът с букмейкърски сайтове, в които българите могат да залагат е къс, затова можете да си отворите сметка във всички за да проверите кой ще пасне най-добре на начина ви на залагане.

Ако предлагат и бонус при първи депозит, това е добра възможност да ги тествате без да рискувате лични пари, стига условията за превъртане и срок да не са прекалено трудни за изпълнение.

Препоръчан от Zalagam.net

Най-подходящ за мнозинството от играчите в България към днешна дата (2017-та година) е букмейкърът Bet365.

Comments are disabled